Vuosikokouksen terveisiä

25.2.09 pidetty Mythos ry:n jäsenkokous päätti, että jäsenrekisterimme uudistetaan kertarysäyksellä. Tähän asti on ollut niin, että jokainen, joka
kuuluu järjestön sähköpostilistalle, on samalla järjestön jäsen. Sähköpostilistalla on kuitenkin n. 200 jäsentä, ja järjestön toimintaan osallistui viime vuonna
toimintakalenterin mukaan keskimäärin 8 ihmistä tapahtumaa kohti. Tämä epäsuhta korjataan nyt (eikä vähiten HYY:n mieliksi). Näin se käy:

***VASTEDES*** (eli tästä päivästä, 3.3.2009 lähtien) Mythos ry:n jäsen on henkilö, joka ilmoittaa puheenjohtajalle haluavansa liittyä järjestön jäseneksi ja kertoo itsestään seuraavat tiedot:
-nimi
-sähköpostiosoite
-onko pääaine- vai sivuaineopiskelija
-pääaineopiskelija: oletko humanisti vai teologi
-sivuaineopiskelija: ilmoita myös pääaineesi.

Jäsenrekisteri ei ole pysyväisluonteinen, vaan jäsenyys tulee uudistaa
kalenterivuosittain.

Jäsenrekisteri on luottamuksellinen, ja sen tietoihin on pääsy vain puheenjohtajalla. Jos jäsenkantaa tilastoidaan, nimiä ei mainita.

Lisäksi jäsenkokous päätti, että lukuvuonna 2009-2010 kerätään ***vapaaehtoinen*** yhden (1) euron jäsenmaksu. Jatkotutkinto-opiskelijoille, jotka haluavat saada Mythokselta tukea järjestön excuihin (esimerkiksi teatterilippuihin), maksu on pakollinen.

Siis tiivistelmänä vielä:
1.Jos haluat olla Mythos ry:n jäsen, lähetä sähköpostia allekirjoittaneelle. Kriittiset tiedot yllä.
2.Lukuvuoden 09-10 jäsenmaksusta lisää tietoa tuonnempana.

Parhain väliviikkoterveisin
Maksim,
pj

Ei kommentteja: