Mythoksen nettisivuja ja tiedotusta täydentämään on vuoden 2008 loppumetreillä perustettu tämä blogi. Tarkoitus on vastaisuudessa kehittää järjestön nettisivuista yleisluontoinen peruspaketti Mythoksesta, sen toimijoista ja olemuksesta. Blogi toimisi ikään kuin ajankohtaista-palstana, jossa järjestön toiminnassa mukana olevat ja kiinnostuneet, myös sähköpostilistalle kuulumattomat voisivat saada tietoa tapahtumista ja menoista. Ideaalina olisi elävä keskustelu, johon kukin voi tuoda oman panoksensa: "Ajattelin mennä huomenna katsomaan näyttelyä X, lähteekö joku mukaan?" Viestien kommentointi on helppoa, joten keskustelua voi syntyä spontaanisti. Tervetuloa kaikki!

Mythoksen hallituksen puolesta
Maksim Purovaara,
mukana hengailija

5 kommenttia:

Ihaa kirjoitti...

Hei jee, kivaa. Kiitos, Maksim. :)

Mythos kirjoitti...

Joo, mahtavaa! Todella! Nyt vaan elävöittämään blogia! :) (Ensin opittava käyttämään sivustoa kunnolla, mutta eiköhän se siitä aika nopsaa lähe käyntiin..)
Kiitti Maksim!

Mythos kirjoitti...

Heheh, mä oon "Mythos"! :P

-Quepa

Iiro kirjoitti...

Voisiko jonnekin tälle sivulle laittaa Mythoksen kotisivujen osoitteen ( http://www.helsinki.fi/~jrj_myth/ )?

Integroin tämän blogin osoitteen kotisivujen yläpalkkiin. Olisi hieman höhlää, jos lukija ei enää pääse täältä takaisin kotisivuille.

T: Iiro

Iiro kirjoitti...

Okei, nyt siellä näkyy se kotisivujen osoite, hyvä hyvä. Kiitos.

Olisko mitenkään mahdollista tehdä siitä vielä hyperlinkkiä? Jooko? Niin että hiirellä tökkimällä pääsisi surffailemaan kätevästi.